Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yeni Kurt Cobain albümü geliyor

Kurt Cobain belgeseli 'Montage of Heck'ini hazırlayan yönetmen Brett Morgen ve ekibinin, nasıl arkeoloji kazısı yapar gibi çalıştığından daha önce bahsetmiştim. Adamlar o kadar derin kazdılar, o kadar iyi çalıştılar ki; bu belgeselde daha önce hiç yayınlanmamış Kurt Cobain şarkıları, görüntüleri ve bilgilerinin olması, sanatçının hayranlarını deli ediyor.
Morgen, Cobain'in eşyaları arasında toplam 107 saatlik kayıt içeren 200 adet kaset bulmuş. Bu kasetlerde daha önce hiç dinlemediğimiz Cobain şarkıları varmış.
Gelen haberlere bakılırsa, bu şarkılardan oluşan yeni bir Kurt Cobain solo albümü piyasaya çıkacak.
Bu müthiş bir haber.
Eminim şu an Barış Manço'dan Cem Karaca'ya birçok efsanevi şarkıcının daha önce hiç dinlemediğimiz müzik kayıtları bir yerlerde çürüyordur.
Ünlü bir müzisyenin deneme kayıtları, beğenilmeyip kullanılmayan ya da yarım kalmış şarkılar da aslında birer hazine. Umarım Morgen gibi müzik belgeselcileri bizde de çıkar.
Not: 'Montage of Heck' belgeseli bugün HBO'da yayınlanacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA