Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emrah'a 120 bin TL verilir mi?

Habertürk'te Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi projesi için şarkıcı Emrah'ın bölüm başı 120 bin lira alacağı haberi çıktı.
Emrah için 120 bin lira çok mu? Sokaktaki vatandaş için elbette hayal bile edilemeyecek rakamlar ama şov dünyası için bu ücret normal. Bazen bir diziden, yapımcının bölüm başı 1 milyon lira bile kazandığı oluyor. Buna bir de yurtdışı satışları, özel reklam anlaşmaları, telif haklarını vs. ekleyin artık Türkiye'de de oyunculara bu paralar verilebilir.

ÇOK ARA VERDİ
Öte yandan Halit Ergenç 100 bin, Kıvanç Tatlıtuğ 80 bin lira alırken, Emrah'ın 120 bin lira alacak olması da enteresan. Elbette yeni sezonda oyuncu ücretleri artabilir Emrah için 120 bin lira yine de yüksek gibi duruyor. 80'lerdeki video film furyasına dair izlenme istatistikleri olsa, belki Küçük Emrah'ın 'Boynu Bükükler' ve 'Acıların Çocuğu' en çok izlenen yapımlar listesinde tepede yer alabilirdi.
Şarkıcı Emrah, arabesk kültürünün zirvede olduğu 80'lerde Türkiye'nin en ünlü ergen yıldızıydı.
Özel kanalların açıldığı yıllarda Emrah iyi para kazandı ama sonradan düşüş yaşadı. Bu düşüşte yüzünün eskimesi, yeni oyuncuların tercih edilmesi de etken oldu elbette.
Emrah; ne Ergenç gibi usta bir oyuncu, ne de artık Tatlıtuğ gibi genç kızların prensi... Yeni nesil Emrah'ı, sadece eski filmleriyle dalga geçilen sahnelerden tanıyor. Yani Emrah tek başına bir diziyi sürükleyecek bir potansiyele sahip değil gibi duruyor.
Ama doğru iş, sağlam kadro, kaliteli senaryo ile Emrah'ın rol alacağı dizi iş yapabilir. Ancak Emrah'ın bilmesi gereken bir gerçek var; eskisi gibi önüne gelen her türkücüye dizi çekildiği, insanların yerli diziye aç olduğu günler çoktan geride kaldı.
Türk izleyicisi diziye doydu; en kral oyuncunun bile dizisi üç bölümde yayından kalkıyor artık. Bunca yıl ara verdikten sonra Emrah doğru bir projeyle ekrana dönmezse karizması fena çizilebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA