Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Jackman'ın ikinci İstanbul seferi

Hugh Jackman'ın 17 Mart'taki Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki ilk gösterisinde izleyenler şanslıydı.
Jackman'ın etkileyici şovu sosyal medya ve fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayılmıştı. Diğer gösterilerine bilet alanlar sabırsızlıkla Jackman'ı izlemeyi bekliyorlardı. Ama o talihsiz olay yaşanmış ve ünlü oyuncu ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle gösterilerini iptal etmek zorunda kalmıştı. 'Jackman büyük star; gösterileri, film ve reklam çekimleri vs. takvimi çok yoğun bir daha zor gelir' deniyordu.
Sonra Eylül-Ekim aylarında gelme ihtimalinden bahsedildi.

REKLAM GİBİ OLDU
Jackman, ilk gösteride seyircinin ilgisini ve İstanbul'un ortamını çok sevmişti. Ses tellerindeki rahatsızlığa belki de en çok o üzülmüştü. Bu yüzden arayı kısa tutmuş olmalı ki, ünlü sanatçı daha erken bir tarihte; 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran'da hayranlarıyla Zorlu Sahnesi'nde yeniden buluşacağını açıkladı. Jackman'ın bu ikinci İstanbul seferi daha görkemli geçebilir. İlk gösterideki başarı sanki ertelenen gösterilerin reklamı gibi oldu.
Jackman'ın İstanbul'u ve seyircisini tanıması, yaşanan talihsiz olayı telafi etme isteği ve Zorlu sahnesinde daha önce çıkmış olması performansını artırabilir.
Vaktiniz uygunsa bu gösterileri kaçırmayın derim.
Benim asıl merak ettiğim; Jackman, gösteriler öncesi ses tellerini sigortalatacak mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA