Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Temsili Atatürk'ün küfür etmesi

Evet, bu da oldu! Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişinin 87'nci yıldönümü kutlamalarına, Atatürk'e benzeyen Gökhan Akyüz adlı vatandaş da davet edilmiş. Akyüz, Atatürk'ün eski limandan karaya çıkışını canlandırırken "Erkekleri s...tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm" demiş. Yok, böyle bir rezillik!
Asıl trajikomik olan ise; provalarda temsili Atatürk küfür ederken yanında bulunan belediye yetkililerin ses çıkarmaması.
Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Hadi Akyüz kafayı sıyırmış, kendini hakikaten Atatürk sanan bir şapşal; bu şahsa provalar esnasında Atatürk gibi saygı gösteren, ettiği küfürlere bir şey demeyen belediye yetkililerine ne demeli?

DERİNDEN ÜZÜLSEN NE OLUR?
Belediyeden daha sonra şöyle bir açıklama geldi: "Atatürk'ü canlandıran sanatçının provalar sırasında sarf ettiği sözler, hepimizi derinden üzmüştür."
Derinden üzülsen kaç yazar? Bir kere Akyüz sanatçı falan değil; tek meziyeti Atatürk'e benzemek olan birisi. Bu adamın başka vukuatları da oldu; kendini Atatürk sanıyor galiba! CHP'li belediyeler de bu adamı habire Atatürk'le ilgili etkinliklere çağırıyor. Bu rezillik de Atatürk'ü tabulaştırmanın sonucudur. CHP'liler bu rezil adamı etkinliklerine çağırıp Ulu Önder'in imajını yıpratıyor, gizemini yok ediyorlar.
Ama sorsan onlardan iyi Atatürkçü yok!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA