Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sadece şarkıcılar mı teröre duyarlı?

Onlarca asker, polis, sivil vatandaş ölürken hiçbir şey olmamış gibi hayata devam etmek elbette mide bulandırıcı. İnsanlar bir hiç uğruna ölürken 'Hayat devam etmeli' ya da 'Konserler iptal olursa terörün istediği olur' tarzı söylemlere hep karşı çıktım. Acıyı paylaşmak, bu insanların niçin öldüğünü hatırlamak için elbette hayatın gidişatı yavaşlamalı. Eğlence sektörü sağduyulu davrandı, baştan Tarkan olmak üzere birçok şarkıcı konserini iptal etti. Ama şöyle de saçma bir durum ortaya çıktı: Televizyon kanallarında eğlence, konser, yarışma programları, Flash TV'de halay tam gaz devam ediyor.
Bir Tarkan konserini 6-7 bin kişi izliyorsa, yarışma-eğlence programlarını milyonlar izliyor.
Neyse ki, terör olayları biraz olsun duruldu ama bundan sonra üzücü olaylar yaşanırsa gösterilecek tepki de ortak olmalı.
Konserler, festivaller iptal edilirken daha çok insanın izlediği TV sektörünün hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi büyük tezat.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA