Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Barcelona bile ıslıklandı

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Leverkusen'e karşı kendi sahasında kötü oynadı, galibiyeti son 10 dakikaya sığdırdığı iki golle buldu. Messi'siz oynamaya alışmaları lazım... Maçta dikkatimi çeken; Barcelona taraftarının kötü oynuyor diye takımı protesto etmesiydi. Son 10 yılda dört defa Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldular, ülkelerinde kazanmadıkları kupa bırakmadılar. Üstelik herkesi mest eden bir futbol anlayışıyla bunları başardılar ama bir maçta kötü oynadılar diye Barcelona taraftarı tarafından ıslıklandılar. Sahi Barcelona en son ne zaman kötü oynamıştı hatırlayanınız var mı? Kusura bakmasın Barca'lılar ama çok nankör olabilirler!
Endüstriyel futbolun taraftarlığı getirdiği nokta işte burası. Hep daha fazlasını isteyen, en iyi futbolunu oynayan bir takımı bile bir maçta satabilen taraftarlık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA