Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sancar'a imzalı forma göndermek

Prof. Dr. Aziz Sancar, Nobel Ödülü'nü kazandıktan sonra, A Milli Futbol Takımı oyuncuları milli formalarını imzalayıp Sancar'a gönderdiler. Örneğin kaptan Arda Turan, formayı imzalarken fotoğrafını çekip 'Ülkemiz için ne büyük gurur' diye yazıp sosyal medyada paylaştı.
Futbolcuların imzalı forma göndermesini bazıları 'İki kelimeyi bir araya getiremeyip cümle kuramayan insan, Nobel Ödülü almış bir insana imza veriyor', 'Cahil cesareti böyle bir şey', 'Adamın yerinde olsam imzalar geri yollardım' diye tepki gösterdiler.
Sancar'ın çocukluk hayali; kaleci olup Milli Takım'a kadar yükselip Ayyıldızlı formayı giyebilmekmiş.
Sancar'ın milli formayla çekilmiş görüntüleri de var. Sancar futbolu seviyor, milli maçları takip ediyor, ülkesini ve sporcularını çok seviyor. Bunu öğrenen futbolcular de jest olsun diye forma yollamışlar, Sancar'ın Nobel Ödülü'nü kazandığı için gurur duyduklarını belirtmişler.
Bunda eleştirilecek ne var anlamış değilim.
Sancar ne kadar önemli bir bilim adamı da olsa, bir futbolsever olarak o imzalı formaları aldığında sevinmiştir diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA