Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İsrail bile önleyemiyor

Öncelikle şunu belirteyim; Ankara'daki terör saldırısında güvenlik zafiyetinin olup olmadığı detaylı bir şekilde araştırılmalıdır. Ancak canlı bombanın terör eylemlerinin en sinsi, en akıl almaz yöntemi olduğu da unutulmasın.
Derdim polisi haklı ya da haksız çıkartmak değil, sadece mantıklı düşünmeye davet ediyorum herkesi. 'Polis arama yapsaydı Ankara'daki canlı bomba katliamı gerçekleşmezdi' diyenler var. Elbette güvenliği artırmak, hiçbir şey yapmamaktan her zaman daha iyidir ama miting alanından önce toplanma bölgesine de arama noktası oluşturulsaydı yine benzer bir kalabalık olma ihtimali yüksekti. Hatta o arama noktası daha da büyük bir kalabalık olabilirdi. Hadi polis canlı bombayı tespit etti diyelim, canlı bomba 'Pardon ya ben hata yaptım; buyurun memur bey bombaları' mı diyecekti.
Eğer polisin ya da MİT'in ihmali varsa da hesap sorulmalıdır. Çünkü yaşanan, 97 insanın hayatını kaybettiği cumhuriyet tarihinin en büyük terör saldırısıdır. Ancak teröre karşı en sert önlemler alan İsrail'in bile canlı bombaları durduramadığı unutulmamalıdır.
Kendisini havaya uçuracak bir insana karşı önlem almak Twitter'dan yazmaya benzemez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA