Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Milliler bağış yapmalı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazanan milli futbolcular, 350 bin Euro prim alacak. Daha önce alınan 150 bin Euro'yu da eklersek, futbolcularımız toplamda 500 bin Euro kazanacaklar. Terim'in de 500 bin Euro prim alacağı yazıldı. Birçok ülkeye göre yüksek bir prim bu ama futbolda böyle bir zafere o kadar hasret kalmıştık ki, bu prim helal olsun bizim çocuklara. Letonya'ya karşı Kazakistan'ın golünü atan İslambek Kuat da bence primi hak ediyor!
Biliyorsunuz; milli maçlarda Terim ve futbolcularımız, hep şehitlerimize ve terör saldırılarına kurban giden insanlarımızı andılar. Birçok basın toplantısında Terim içten konuşmalar yaptı. Diyorum ki; şu primlerin bir kısmı teröre kurban gidenlerin çocuklarına bağışlansa, Futbol Federasyonu'nun da desteğiyle bu çocuklar için eğitim bursu verilse; kazanılan zafer daha da anlamlı olmaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA