Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Diana da çok aldattı!

Prenses Diana'nın kendisine olan aşkını ortalığa döktüğü için tepki çeken eski Kraliyet Muhafız Alayı subaylarından yüzbaşı James Hewitt'in; Leydi Diana ve o zamanlar 6 yaşında olan Prens William'ın kendisine gönderdiği özel mektupları ABD'de açık artırmayla satmaya kalkıştığı ortaya çıktı. Hewitt'in satmaya çalıştığı paket içinde altı mektup, 26 kart ve Prens William'ın el yazısıyla yazılmış iki özel notun bulunduğu belirtildi.
Haberde asıl dikkatimi çeken Birleşik Krallık tahtının veliahdı William'ın düştüğü durum; ilerde İngiltere'nin kralı olacak William, annesinin yasak aşk maceraları yüzünden haberlere konu olması, hem de daha 6 yaşında bir çocukken, annesinin yasak aşkı Hewitt'e özel notlar yollaması.
Muhtemelen küçük William, Hewitt'i sadece annesine at binmeyi öğreten vatansever bir asker olarak tanıyordu. İngilizler, Prenses Diana'yı çok ama çok severler. Hatta bu sevgileri Diana'nın ölümünden İngiliz Kraliyet Ailesi'ni sorumlu tutacak kadar büyüktür. Yok efendim, Diana, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin katı kurallarının bir tutsağıydı, çok bunalmıştı; Galler Prensi Charles, o kadar suratsız, ilgisiz bir adamdı ki, Diana aşkı başka limanlarda ararken kaza geçirdi vs.
Diana hep aynı kazada hayatını kaybeden Dodi El-Fayed ile yaşadığı aşkla anılıyor ama öncesinde evli bir erkek olan koleksiyoner Oliver Hoare, cerrah Hasnat Khan, rugby oyuncusu Will Carling, araba satıcısı James Gilbey ve asker Hewitt ile aşk yaşadığı da yazıldı. Diana'nın elbette sevilecek birçok yönü vardır, iyiliksever bir insandı, duygusaldı vs. ama kocasını da başka erkeklerle çatır çatır aldattı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA