Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cezaevinde dizi çekmek...

Deniz Seki'nin cezaevinde atv'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısına geçmesi, büyük olay ve bir televizyonculuk başarısı.
Deniz Çakır ve koğuş arkadaşlarının da çekimlerde Seki'ye eşlik ettiği bölümün mutlaka reytinge bir katkısı olacaktır. Seki'yi kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda izlemek, izleyici açısından da ilginç bir deneyim olacak.
Raci Şaşmaz'ın hem Deniz Seki'yi, hem de Adalet Bakanlığı'nı ikna etmesi de TV tarihine geçecek bir başarı. Ama bu gelişmeye sadece reyting açısından bakmamak lazım.
Dizinin zaten reytingi iyiydi.
Koğuş arkadaşlarıyla beraber çok popüler bir dizide oynamak Seki'ye iyi gelecektir, moral olacaktır.
Türkiye'nin en büyük starlarından biriyken cezaevine düşmek, psikolojik açıdan kolay kolay üstesinden gelinecek bir olay değil. Seki'nin dostları genelde ona hep destek çıktılar ama ünlü sanatçıyı unutan, arayıp sormayan arkadaşları da oldu; hayat vefasızlıklarla dolu!
Cezaevine düşenleri en çok üzen de unutulmak zaten. Bu noktada Deniz Seki'nin dizide en çok ses getirecek repliği de anlamlı: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."
İnşallah Deniz Seki de güzel günler görecek; Allah kurtarsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA