Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Instagram kocaları

Daha Instagram'a tek fotoğraf koymuş değilim, Twitter'a takılmam bile evde yeterinde arıza çıkarıyor! Instagram'da hayattan çarpıcı kareler, güzel fotoğraflar paylaşanları severek takip ediyorum. Ancak bazıları Instagram'ı en basit tabirle 'Bakın ben ne kadar güzel, keyifli bir hayat sürdürüyorum' demek için kullanıyor. Yediği yemeği, giydiği kıyafeti, gittiği eğlence yerini, tatili vs. belgeleyip hava atma konusunda kadınlar arasındaki rekabet daha çetin geçiyor sanki. Bu işten en çok kocalar zararlı çıkıyor.

SELFIE ÇUBUĞU
ABD'de yayınlanan gece şovu 'The Mystery Hour'da, Instagram'cı kadınların kocalarının dramını mercek altına alan 'Instagram Husband' adlı bir video yayınlandı. Video'da eşlerinin fotoğraflarını çekmekten hayata küsmüş kocaların trajikomik hallerini mutlaka izleyin. Örneğin videoda Jeff şöyle yakınıyor: "Merhaba, Ben Jeff. Ben bir Instagram kocasıyım. Instagram'daki her sevimli kız benim gibi bir adama sahip. Ve de bir tuğla duvara... Benim işim onun fotoğraflarda güzel görünmesi." Bir başka Instagram kocası Trey ise "Ben temel olarak bir insan selfie çubuğuyum. Geçen yılbaşında ona bir selfie çubuğu aldım ve bu nedenle bana kızdı. Çünkü fotoğraf çekmekten sıyrılmaya çalıştığımı düşündü. Tabii ki senin 'lanet olası' fotoğraflarını çekmekten kurtulmaya çalışıyorum." Nate adlı koca ise mutlu gibi görünüyor ama "Ben bir Instagram kocasıyım" derken bir yandan gözü seğiriyor. Ayrıca "Eskiden yemeklerimizi yerdik şimdi sadece fotoğraflarını çekiyoruz" diyerek yerinde bir tespitte bulunuyor. Eğer siz de bu durumdan şikayetçiyseniz, http:// instagramhusband.com/'a tıklayın ve isyan bayrağını çekin! Instagram Kocaları artık birleşmeli; bitsin bu çile!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA