Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Korsancı Akademi üyeleri

Başrolünde Leonardo DiCaprio'nun oynadığı 'The Revenant' (Diriliş) filmi, henüz dünyada gösterime girmeden korsanı internete düştü. Bu durum, filmin gişesi için büyük bir darbe.
Akademi üyelerine yollanan kopyalardan biri sızmış yine. Bu skandal, daha önce de birçok kez yaşandı. 'Bir Akademi üyesi hack'lendi' ya da 'Evine hırsız girmiştir' gibi bahaneler üretemeyecek kadar çok korsan vakası yaşandı artık. Oscar töreni yaklaşırken, daha ülkemizde vizyona girmeyen filmlerin korsanları, hep Akademi üyelerine gönderilen kopyalardan hazırlanıyor.
Bazen vizyona girmemiş yerli filmlerin DVD'si bana da yollanıyor. Ödüm kopuyor kaybolur diye; izledikten sonra hemen geri yolluyorum kopyayı! Oscar'da kazananları belirleyen ulu Akademi üyelerinden bazılarının korsan işine girmesi büyük rezalet. Bu kişilerin yaptıkları seçimler ne kadar güvenilir acaba?
Belki de para karşılığı oy kullanan üyeler de vardır. Kim bilir başka ne dolaplar dönüyordur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA