Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ailemizin şovmeni bu hatayı yapmazdı

Ayşe Çelik'in 'Beyaz Show'da yaptığı propagandadan sonra büyük tepki alan Beyazıt Öztürk, canlı yayına çıkıp özür diledi: "O ilk cümleyi duyunca benim beynim durdu orada. Kendi iç sesimi dinlemekten konuşan kişiyi dinleyemedim. 'Öğretmenim' deyince ben de Milli Eğitim Bakanlığı'mızdan bir öğretmen zannettim ama öyle olmadığı ortaya çıktı zaten. Ama lütfen kimse beni politikaya malzeme etmesin.
Ben bu zamana kadar politikadan uzak durmaya çalıştım, şimdi ise tam ortasındayım.
İşimi çok seviyorum ve işime devam edeceğim Kanal D'de. İstemeden bir şey yaptıysam özür diliyorum."
Beyaz'ın samimiyetine inanıyorum ama yıllarca canlı yayına çıkan bir şovmen bu hatayı yapmamalıydı. Telefondaki sesi tam dinlememek ve ne konuşacağına odaklanmak büyük bir hata. Hadi dinlemedin, o konuşmadan sonra Ayşe Çelik'i alkışlatmak, ona full destek vermek daha büyük hata! Evet, Beyaz da PKK'nın sinsice yaptığı 'Çocuklar ölmesin' algı operasyonuna kurban gitti. PKK, çocukları terörist yapıp ölüme gönderiyor, çocukları öldürüyor ama sosyal medyada ve medyada PKK yandaşları sanki çocukları devlet öldürüyormuş gibi bir algı yaratıyor. Ancak Beyaz'ın programa bağlanan kişiye inanması da hata. Daha önce Beyaz, kimliğini saklayan ve yalan söyleyen telefon konuklarıyla karşılaşmadı mı? Kadın Oscar'lık bir duygu sömürüsü yaptı ama Beyaz gibi tecrübeli bir şovmen bu manipülasyona kanmamalıydı.
O kadına gereken yanıtı vermeliydi ya da sorular sormalıydı.
Beyaz, özür dilerken bir polis çocuğu olduğunu, vatanına, milletine bağlılığını ve görevine devam etmek istediğini belirtti.
Beyaz'ın işine devam etme isteğini insani buluyorum, yaşadığı korkuyu anlıyorum.
Son dönemde birçok medya çalışanı bazı hatalar yüzünden işini kaybetti ama böyle önemli ve hayati bir mevzuda lafı işini kaybetme mevzusuna getirmesi de çok sığ durmuyor mu?
Evet, Beyaz'ın politikayla bir alakası yok, o hep 'ortayolcu', ailenizin şovmeni.
Lakin hiç mi gazete okumuyor, sosyal medyayı takip etmiyor? Algı operasyonlarından nasıl bu kadar habersiz olabilir! Aileden bir şovmen, bu propagandaya sazan balığı gibi atlamazdı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA