Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sırası mı şimdi Tarkan?

'Tarkan'dan çok sert açıklama' başlığını gördüğümde; herhalde Güneydoğu'da yaşanan çatışmalar, hayatını kaybeden çocuklar ya da Beyaz hakkında bir açıklama yaptı dedim.
Ama Tarkan'ın derdi başkaymış; özel hayatına ve yakında eşi olacak Pınar Dilek'e saygı gösterilmesini istiyormuş. Herhalde sabah magazin programlarından birinde Tarkan'ı üzecek seviyesiz bir açıklama ya da bir haber çıktı.
Tarkan haklı olabilir ama ülke çalkalanırken yaptığı bu açıklamanın zamanlaması çok yanlış.

GÜNDEMİ TAKİP ETMİYOR
Ülkede ortalık karışmışken 'Bu da dert mi şimdi?' diyenler olacaktır; haklılar. Tarkan'ın 'Bana bahşedilen yeteneğimi paylaşıyor olmam sizlerde bir aidiyet duygusu mu yarattı ki' gibi kendi çapında ego patlaması yaşayan cümleler kurması da; açıklamasını espri malzemesine dönüştürdü.
Starların özel hayatı bütün dünyada haber ve yorum konusu. Hayatının baharında insanlar şehit düşerken, Diyarbakır'da, Hakkari'de terör yüzünden hayatın normal akışı askıya alınmışken, insanları özel hayatı için empati kurmaya davet etmenin hiç zamanı değil. Vallahi bu açıklamadan Tarkan'ın Türkiye gündemini pek takip etmediği izlenimi çıkıyor! Eğer seviyesiz yorumlar yapıldıysa da tek derdin bu olsun be Tarkan!
Not: Tam bu yazıyı gazeteye yollarken İstanbul Sultanahmet'te bomba patladıldı. Umarım can kaybı çok fazla değildir. Bu ülkede gündem ışık hızıyla değişiyor. Bu köşedeki yazılar bile taca çıktı. Ne kadar haklı da olsa; Tarkan'ın açıklamasının da zamanlama açısından yanlış olduğu iki kere kanıtlandı. Tarkan gibi starlar yapacakları açıklamalardan önce ülke gündemini çok iyi analiz etmeliler!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA