Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kartalkaya'da 'Platinum' avantajları

Geçtiğimiz hafta Turkcell'in, kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Kartalkaya'ya düzenlediği basın gezisine katıldım. Kaya Palazzo Hotel'de konakladık. İlk gözlemim şu: Kartalkaya'daki otellerdeki doluluk oranı yüksekti.
Tatilcilerin çoğu yerli turistti. Rusya ile yaşanan sorunlar ve terör olayları yüzünden turizmde kriz beklenirken Kartalkaya'daki otellerin doluluk oranı krizin hafif atlatılacağının göstergesi olabilir.
Türkiye'de artık insanlar tatile çıkmayı vazgeçilmez bir ihtiyaç olarak görüyor. Tabii bunda Turkcell gibi büyük markaların müşterilerine sunduğu avantajların da etkisi var.
Örneğin Turkcell Platinum, müşterilerine Kartalkaya'ya Platinum'un özel aracıyla ulaşım imkanından otel ve kafe indirimlerine, çocuklara indirimli kayak dersi imkanına kadar pek çok ayrıcalık sunuyor. Platinum müşterilerine indirim ve avantajlar hem kişi başı olarak, hem de dört kişilik bir aileyi kapsayacak şekilde düzenlenmiş.

İNDİRİM DE UYGULANIYOR
Turkcell Platinum müşterileri, evlerinin önünden Kartalkaya'daki otellerine kadar kendi araçları yerine 13 kişilik konforlu Platinum araçlarıyla giderek ulaşımlarını daha avantajlı hale getirebiliyorlar. Bunun için, kişi başı gidiş dönüşe sadece 75 lira ödüyorlar. Bu hizmetten dört kişilik bir aile de aynı koşullarda yararlanabiliyor.
Kartalkaya'ya özel araçları ile gitmeyi tercih eden Platinum müşterileri ise hafta sonları dağ yolunda Platinum dinlenme noktalarına uğrayarak zincir desteği alabiliyor. Platinum müşterileri ayrıca sezon boyunca bir kez olmak üzere; Kartalkaya Kartal, Grand Kartal, Dorukkaya ve Kaya Palazzo Hotel konaklamalarında kişi başı 100 lira, kayak derslerinde 50 lira indirim alıyor. Bu avantajlara, kış sporları ekipmanı kiralamalarında yüzde 20 indirim de dahil.
Platinum müşterileri kayağa gitmeden önce Platinum uygulamasından kar ve hava durumu bilgilerini kontrol edebiliyor. Uygulama üzerinden canlı kameralara bağlanarak pist durumunu görebiliyor ve acil durumlarda gerekli olan numaralara erişebiliyorlar.
Basın gezisinde Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü Engin Gedik'le de konuşma fırsatım oldu. 'Turkcell Kardelenler', 'Ekonomiye Kadın Gücü' gibi önemli sosyal sorumluluk projelerinde büyük emeği geçen, engelli vatandaşlarımız için anlamlı projelere imza atan Gedik'ten, yakında Turkcell'in çok ses getirecek bir sosyal sorumluluk projesine imza atacağını da öğrendim.
Projenin detayları yakında açıklanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA