Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

360 TV'de dikkat çekenler

360 TV'nin sabahöğlen kuşağında son dönemde bir hareketlilik var. Elif Güvendik, bir döneme damgasını vuran magazin programı 'Elifnağme'yle 360 TV'yle ekranlara dönmüş. Güvendik, programını aynı enerji ve güler yüzle sunarken, seviyeyi de hiç düşürmüyor. 'Elifnağme'de magazin, aktüel haberlerle veriliyor.
Magazinin deneyimli ismi Tayyar Işıksaçan, yerinde yorumlarıyla programa derinlik kazandırıyor. Program sabah 08.30 gibi erken bir saatte yayınlanmasına rağmen Yeşim Salkım gibi ünlü sanatçıları konuk ediyor. Sabahları kadınmagazin programları arasında ciddi bir rekabet var, 'Elifnağme'nin de bu rekabete yeni bir soluk kazandıracağı kesin.
360 TV'de asıl dikkatimi çeken ise Yeliz Güler'in sunduğu 'Beşi Bir Yerde' adlı yemek yarışması...
Beş komşu kadın, hafta içi her gün birbirlerinin evine konuk oluyor.
Dönüşümlü olarak beş kadından ikisi yarışmacı, üçü ise jüri üyesi ... Yarışmacılar, Güler'in verdiği malzemelerden yemek yapıyor, sonra jüri olan komşular gözleri kapalı bir şekilde yemeklerin tadına bakıyor. Yemeği en çok beğenilen kadının ödülü ise beşi bir yerde.
Bu yarışma hem eğlenceli, hem de heyecanlı. 'Beşi Bir Yerde'nin güzel tarafı ise diğer yarışmalardaki olduğu gibi kadınlar birbirlerine düşürülmüyor, kimse kimseye hakaret etmiyor. Bu program da tam 360 TV'ye göre.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA