Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bazı Fenerbahçeliler için mutluluk...

Galatasaray bu sezon Avrupa'ya katılım hakkı elde edemezse UEFA'nın verdiği ceza otomatik olarak iki yıla çıkacak. En son Başakşehir'le berabere kalan Galatasaray, ligi üçüncü ya da dördüncü bitirme hedefinden uzaklaşıyor. Eğer Fenerbahçe, Avrupa'ya gitmeye hak kazanırsa ve Galatasaray, Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe ile oynarsa, o zaman da sarı-kırmızılıların ligi beşinci bitirmesi gerekiyor.
Şu an ligde altıncı ve yedinci sıralardaki Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor, Galatasaray'ın sadece bir puan gerisinde. Mali sorunlar yaşayan Galatasaray için Avrupa'ya gidememek büyük yıkım olur; 3 Temmuz sürecini yaşamış kadar olurlar. Şimdi bazı Fenerbahçeliler, Galatasaray'ın düştüğü bu durumdan büyük keyif alıyor. Çünkü 3 Temmuz Şike Soruşturması sürecinde Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe'ye destek olmak bir yana şike yapmakla suçlamış; bazı sarı-kırmızılı taraftarlar da Fenerbahçe ceza alsın diye UEFA'yı faks, e-posta yağmuruna tutmuştu. Futbol Federasyonu'ndaki Galatasaray kökenli yöneticiler ise ne hikmetse yanlış politikalarıyla Fenerbahçe'nin ceza almasında büyük rol oynamışlardı.
Keşke ezeli rekabet bu hale getirilmeseydi, dostluk bitmeseydi ama şimdi dalga geçme sırası Fenerbahçeliler'de galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA