Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Derbide omuz omuza

Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medya hesaplarından 12numara.org, teröre karşı tek yürek halinde olduklarını gösterme adına pazar günkü Galatasaray-Fenerbahçe derbisini iki takım taraftarlarının birlikte izlemesi çağrısında bulundu.

BU BİR FIRSAT
Bu çağrıya bazı Galatasaraylı taraftar grupları da olumlu yanıt verdi. Derbide siyah giyilecek, omuz omuza maç izlenecek ve terör protesto edilecek.
'Dakika 80, Fenerbahçe ya da Galatasaray 2-0 önde; o zaman ne olur?' diye soranlar var. Eğer TFF bu organizasyona destek verirse ve gerekli çalışmalar yapılırsa, hiçbir şey olmaz. Umut Bulut'un yaşadığı trajedi de ortada. Terör bu ülkenin ortak trajedisi ve acısı.
Fenerbahçe ve Galatasaray aynı zamanda bu ülkenin en büyük iki sivil toplum örgütü. Fenerbahçe ve Galatasaraylıların yıllar sonra omuz omuza maç izlemesi, teröre karşı verilecek en güzel yanıttır. TFF uyumasın, bu fırsatı tepmesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA