Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mustafa Ceceli ve ‘Aslan Koruyucular’

Mustafa Ceceli, Disney Channel'da 2 Mayıs'ta başlayacak 'Lion Guard- Aslan Koruyucular' çizgi film serisi için hazırlanan 'Aslan Koruyucular' şarkısını seslendirdi. Şarkı için İstanbul'da, Ceceli ve çocukların başrolde olduğu bir de klip çekildi.
Klibi izledim; çocuklar mahallede misket, seksek, futbol vs. oynuyorlar, Ceceli ile dans edip şarkıya eşlik ediyorlar. Klip eğlenceli, sözler güzel; çocuklar bu şarkıya bayılacak. Hepsinden önemlisi; tablet ve bilgisayar başında saatlerce vakit geçirip sokağa çıkmayı unutan çocuklara ilham kaynağı olacak bir klip olmuş. 'Aslan Koruyucular'ı tanıtan bir şarkıda bile çocuklara eski mahalle kültürünü hatırlatan Disney Channel'ı kutluyorum.
Bu arada 'Aslan Koruyucular'; 23 Nisan'da, Disney Channel'da, 44 dakikalık 'Kükreme Geri Dönüyor' adlı özel bölümle başlayıp 2 Mayıs'tan itibaren çizgi film serisi olarak devam edecek. Bu çizgi filmde; ünlü 'Lion King-Aslan Kral' film serisinin kahramanı 'Mufasa'nın torunu ve 'Simba' ile 'Nala'nın çocuğu 'Kion'un maceralarını izleyeceğiz. Bu eğlenceli çizgi film serisinin; aynı zamanda çocuklara takım ruhu, yardımlaşma, farklılıklara saygı gibi önemli mesajlar verdiğini de not düşelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA