Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yıldırım, Paralel yapı sayesinde başkan!

Aziz Yıldırım, tam bir politikacı; şikeden yargılandığı dönemde tribünlerden yükselen hükümet karşıtı tezahüratlara ses çıkarmamıştı. Çünkü o dönem solcu, Kemalist taraftar gruplarının da desteğine ihtiyacı vardı. Yıldırım ne zaman aklandı, bu gruplara sırtını döndü. Şaka gibi gelecek ama Aziz Yıldırım, FETÖ Paralel Yapı sayesinde hâlâ başkanlığını sürdürüyor! 3 Temmuz'dan bu yana epeyce zaman geçti ama Yıldırım; Paralel Yapı'nın Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonunu, her sportif başarısızlıkta politik argüman olarak kullanmayı sürdürüyor. Tıpkı önceki günkü toplantıda yaptığı gibi.

HERKESLE KAVGALI
Yıldırım'ın her başarısızlıkta kendisine yönelik taraftar baskısını da Paralel Yapı'yı bahane ederek bertaraf etmesi artık Fenerbahçe'de alışkanlığa dönüştü ve bu da kulübe zarar veriyor. Bugün artık Fenerbahçe'nin en büyük sorunu; kulübü sağlıklı yönetemeyen, kontrolü kaybeden, herkesle kavgalı olan, efsane olmuş futbolcuları ve başarılı antrenörleri bile kıskanan Aziz Yıldırım'dır. 3 Temmuz süreci yaşanmasaydı belki şu anda Yıldırım başkan değildi, elde ettiği şampiyonluklardan sonra kendi isteğiyle başkanlığı bırakmıştı. Ancak gelmeyen şampiyonluklar, Fenerbahçe'nin yıllardır Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması ve Galatasaray'ın en çok şampiyonluğu onun döneminde yaşaması gibi nedenler yüzünden Yıldırım; büyük bir kaybeden olarak tarihe geçmekten korkuyor.

HATA YAPIYOR
Lakin Yıldırım başta olduğu sürece kalıcı başarılar da bir türlü gelmiyor. Yıldırım başarılı olmak istedikçe daha büyük hatalar yapıyor. Her kaçan şampiyonluktan sonra futbolu unutmuş ama sırf flaş isim diye aldığı yıldızlarla taraftarı uyutuyor. Bu popülist politikalara basın da destek verdiği için taraftar başarıya hasret kalıyor.
Yıldırım, "Beni kızdırmayın, 10 yıl daha gitmem" diye boşuna söylemedi. Yıldırım, o kadar çok eleştirildi ki, sırf kendisini eleştiren yorumculara, muhalefete ve 'İstifa' diye bağıran taraftara inat başkanlığı bırakmaz. Çünkü bu güce sahip; Yıldırım'ı diktatör yapan Fenerbahçe taraftarıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA