Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Passolig ne işe yaradı?

Önceki günkü Trabzonspor- Fenerbahçe maçında küfür yoktu, sahaya yabancı madde atılmıyordu, aileler maça gelmişti, taraftarlar kardeşçe maç izledi... İyi ki varsın Passolig, kendimizi hiç bu kadar enayi hissetmemiştik!
Geçtiğimiz yıl da, ondan önceki yıl da Trabzon-Fenerbahçe maçlarında olaylar yaşandı. Sadece Trabzon'da değil, birçok ilde olaylar yaşanıyor. Passolig'den önce tribünlerde şiddet olayları yaşanıyordu, şimdi şiddet sahaya da sıçradı. Canı sıkılan sahaya koltuk fırlatıyor, olmadı sahaya girip hakem dövüyor. Bir sonraki maçta fanatik Trabzonsporlu taraftarlar biraz daha uğraşırsa, kale arkasındaki o direklerle mancınık atışı da yapılabilir, hatta sahaya kaya da fırlatabilirler. Passsolig'le birlikte ortaçağa döneriz; tabii kart ücretlerini ödeyerek! Sahaya koltuk fırlatanların ve hakemi saha içinde dövenin Passolig'i yok muydu? Söyleyin bana Passolig taraftara ekstra mali yük getirmek ve insanların birlikte maç izlemesini engellemek dışında ne işe yaradı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA