Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Parası neyse öderim’

Tekirdağ'daki konserine yetişmek için İstanbul'da emniyet şeridini kullanırken çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Demet Akalın, gelen tepkiler üzerine "Parası neyse öderim, Okan Bey kullanıyordu" dedi.
Emniyet şeridini ihlal etmek, hastaneye yetiştirilmeye çalışılan bir insanın hayatını kaybetmesine bile neden olabilir. Sel ve deprem de olsa; o şeritten sadece polis, ambulans, itfaiye, askeri araç ve hayati tehlike yaşayanlar geçer. Adı üstünde emniyet şeridi; can kurtarma şeridi!
Bizde ise kendini uyanık sanan görgüsüzlerin ifşa yeridir emniyet şeridi. Emniyet şeridini kullanmak aynı zamanda kul hakkı yemektir! Evet, haksız yere insanların önüne geçmek de kul hakkı yemektir.
'Parası neyse veririz, öderiz' lafı, para her kapıyı açar zannedenlerin hayat felsefesidir. Bu itici lafı kullanan, paradan başka bir şey düşünmüyor imajı çizer. Bu laf görgüsüzlüğün temsilidir. Demet Akalın bir daha bu lafı kullanmaz herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA