Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Game of Thrones’u Digiturk’te izlemek...

'Game of Thrones' dizisinin altıncı sezonunu, 'Jon Snow öldü mü, ölmedi mi?' tartışmasıyla bekledik durduk. Ve dizinin son bölümünde;
'Jon Snow'un dirilişine şahit olduk. Bundan sonra ne olur bilinmez ama tüm dünyada dizi severler, 'Game of Thrones'la yatıp kalkıyor.
Bu arada Digiturk'ün 'Game of Thrones'un yayın haklarını alarak önemli bir işe imza attığını belirtmeliyim.
Dizinin, ne kadara alındığıyla ilgili rakamsal net bir bilgiye sahip değilim ama TLC ve Digiturk arasında kıran kırana bir pazarlığın yaşandığını ve eskiye göre fiyatın çok arttığını biliyorum.
Maliyeti ne olursa olsun 'Game of Thrones'un, Digiturk'e büyük bir prestij kazandırdığı kesin. Ben bu diziyi eskiden internetten izlerdim, çünkü CNBC-e'nin, ABD'den bir gün sonra yayınlamasını bekleyecek kadar sabırlı değildim. Şimdi ise diziyi, ABD'de yayınlandıktan sadece iki saat sonra, Digiturk Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamalarından izleyebiliyorsunuz.

DUBLAJLI ÇOK KEYİFLİ
Bu iki saatlik süre de altyazı için harcanan vakit. İnternette korsan sitelerden virüs kapma pahasına ve düşük görüntü kalitesiyle izlemek yerine artık Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamasından takip ediyorum diziyi. Bu uygulamada dizinin eski sezonları da var. Digiturk'ün yaptığı asıl güzellik ise 'Game of Thrones'un yeni bölümlerini, pazartesi saat 23.00'de Dizimax Sci-Fi HD'de dublajlı ve reklam arası olmadan yayınlaması. Bence diziyi dublajlı izlemek hem büyük kolaylık, hem de daha keyifli. Çünkü dizinin ağır bir dili var, altyazıdan takip ederken arka plandaki müthiş görselliği kaçırıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA