Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emre de, taraftar da haklı

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'in attığı gollerden sonra yaşadığı büyük sevinç, Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.
Emre de şu açıklamayı yaptı:
"Benim, Fenerbahçeliliğimi kimseye ispatlayacak durumum yok, sekiz seneye yakın orada oynadım ve formanın hakkını verdim. Geçen sene Fenerbahçe formasıyla burada şampiyonluk kaybettim.
Soyunma odasında hüngür hüngür ağladım.
Bugün de Başakşehir forması altında UEFA için önemli avantaj yakaladığımız için oğlumla bu sevinci paylaşmamda sakınca mı var? Lütfen herkes olaylara biraz daha vicdanlı baksın." Emre haklı; o Fenerbahçe için sahada her şeyini verdi, yeni takımı için sevinmesi de normal. Lakin dünyada en zor şeylerden biri de taraftar psikolojisiyle mücadele etmektir. Emre'nin coşkulu sevinci Fenerbahçelileri üzdü ve örnek olsun diye eski takımı gol yiyince sevinmeyen Semih'in fotoğrafını paylaştılar.
Öte yandan Fenerbahçe taraftarının yenilginin acısını Emre'den çıkarması da yanlış.
Emre'ye gelene kadar Nani, Robin Van Persie, Vitor Pereira ve Aziz Yıldırım gibi kızılacak daha çok öncelikli isimler var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA