Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Atalay Filiz Pop Star oldu!

Atalay Filiz, yakalanınca polislerin kendisiyle güle oynaya selfie çektireceğini tahmin eder miydi? Hele hele selfie çektiren polisin, "Seni tebrik ediyorum.
Üç sene kaçma başardın ya bu memlekette, sana ne diyeceğimi bilmiyorum artık" diyeceğini...
Sanmıyorum.
Görüntülerde polis "Selfie çekelim mi?" diye sorduğunda Filiz, korkuyla karışık bir şaşkınlık içerisinde "Yapalım abi" diyordu.

KURBANLAR UNUTULDU
Aslında uzun zamandır peşinde koşup sonunda yakaladığı katile polisin 'Helal olsun, iyi uğraştırdın bizi' demesini normal karşılıyorum. Sonuçta ortada av ve avcı psikolojisi var. Polis, uzun süre peşinde koştuğu avı yakalamanın haklı gururuyla tüm Türkiye'nin konuştuğu seri katilin fotoğrafını çekebilir. Tabii bu fotoğraf sosyal medayaya düşmemek kaydıyla! Beni asıl şaşırtan; polislerin sanki kankalarıyla fotoğraf çektirirmişçesine şen şakrak bir halde olmaları. Elbette bu selfie'lerden yola çıkıp tüm polis teşkilatının kötülenmesi de doğru değil.
Ancak polisler, selfie'leri çekerken Filiz'in öldürdüğü insanların aileleri olduğunu akıllarına getirmelilerdi. O selfieler daha ciddi bir havada çekilseydi, belki insanları bu kadar rahatsız etmezdi.
Aslında bu selfie psikolojisi daha derinden incelenmeli. Bence Atalay Filiz şanslı bir seri katil. Polislerin güle oynaya selfie çektirmeleri, Filiz'in enteresan tipi ve medyada çok zeki olarak lanse edilmesi; sanki katile karşı garip bir sempatinin oluşmasına neden oldu. Normalde bir seri katilin insanlarda dehşet duygusu ve tedirginlik yaratması gerekir. Ancak Atalay Filiz sosyal medyada yayılan videoları, selfie'leriyle pop star oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA