Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İhbarcıların deşifre olması

Bir seri katili ihbar edip yakalatsanız kimliğinizin medyaya yansımasını ister miydiniz? Atalay Filiz'i ihbar eden minibüs şoförü ve minibüs yolcusu, medyaya bol bol konuştular. Hatta biri ihbar ettiği için alacağı ödülü nasıl harcayacağını bile açıkladı.
Burası Türkiye, her şey olabilir. Örneğin 'Bebek yüzlü katil' Ali Kaya, amcasını öldürdü, hapis cezasına çarptırıldı. Cezası bitince, kendi annesine tecavüz edeni öldürdü. Bu cinayet sonrası akli dengesi bozuk raporu alarak akıl hastanesine kaldırıldı.
1999'da kapalı yerde duramaz raporu aldı ve bu nedenle hastaneden çıkarıldı.
Bundan sonra Alanya'da beş kişiyi daha bıçaklayarak öldürdü.
1980 doğumlu olan 'Ankara yamyamı' Özgür Deniz, henüz 17 yaşındayken bir arkadaşını öldürdü. 14 yıl hapis yattıktan sonra afla çıktı ve asıl seri cinayetlerine bundan sonra başladı.
Atalay Filiz de afla çıkarsa, ya cezaevinden kaçarsa ya da akli dengesi yerinde değil raporu alırsa? Seri katil bu; ne yapacağı belli olmaz! Filiz'in günün birinde dışarı çıkarsa kendisini ihbar edenlerin peşine düşmeyeceği ne malum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA