Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Turkuvaz Medya haklı çıktı

15 Temmuz darbe girişimine karşı medyamız, demokrasi sınavından başarıyla geçti. CNN Türk'ün Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüntülü bağlantı kurması, 15 Temmuz'un dönüm noktalarından biriydi. Darbecilerin baskınına rağmen Kanal D ve CNN Türk'ün yayına devam etmesi, NTV, Habertürk, FOX, TGRT gibi. birçok kanalın devletin ve halkın bekası için yayınlar yapması önemliydi.
O gece atv ve a Haber'in de performansı müthişti, a Haber de cumhurbaşkanımızla telefon bağlantısı gerçekleştirdi.
Bu iki kanal siyasetçisinden askerine önemli isimlerle canlı bağlantılara imza attılar. Ancak medyada ve haber sitelerinde a Haber ile atv'nin başarılarından pek bahsedilmiyor. Bunu çalıştığım grup diye söylemiyorum ama herkes biliyor; FETÖ'cü teröristlere karşı medyada en büyük mücadeleyi veren Turkuvaz Medya Grubu'dur.

YANDAŞ DENİLİYORDU
17-25 Aralık sürecinden beri; a Haber, atv, Sabah ve Takvim gazeteleri, Paralel Yapı'nın ne kadar büyük bir tehlike olduğunu halka anlatmak için çok çalıştılar, önemli haberlere imza attılar. FETÖ'cü teröristler, Doğan Grubu'nun kanallarında, gazetelerinde cirit atıp sürekli canlı yayınlarda ağırlanırken;
Turkuvaz Medya Grubu, FETÖ'cü teröristlere karşı haberleriyle halkı bilinçlendirmek için büyük bir mücadele veriyordu. Lakin o dönemde yayın politikası en çok eleştirilen, karalanan da Turkuvaz Medya Grubu oldu.
Hep 'Nasıl olsa onlar yandaş medya' deniyordu.
Sabah Gazetesi 'Yine mi Paralel Yapı'yı manşet yaptılar?', 'Herkesi Paralel ilan ediyorlar' diye eleştiriliyordu.
Köşe yazarları 'Her şey de Paralel Yapı'ya, FETÖ'ya bağlanmaz ki kardeşim' diye yazıyorlardı.
Sosyal medyada 'Aaa Sabah Gazetesi bugün Paralel haberi yapmamış' diye dalga geçiyorlardı.
Ama 15 Temmuz'da haklı çıkan Turkuvaz Medya Grubu oldu. Evet, son dönemde Türkiye'ye zarar veren birçok olayın altından FETÖ çıktı.
FETÖ tüm kamu kuruluşlarına sızmış. Tehlike o kadar büyük ki, sadece MEB'te açığa alınan personel sayısı 21 bin 738'e ulaştı. İçişleri Bakanlığı'nda görevden alınanların sayısı ise şu an için 8 bin 777.
En büyük temizlik ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yapılacak.
Demek ki neymiş?
Türkiye'ye zarar veren birçok olay dönüp dolaşıp FETÖ'ye, Paralel Yapı'ya bağlanıyormuş.
Tehlikenin ne kadar büyük olduğunu 15 Temmuz gecesinde gördük.
Tekrar ediyorum, Türk medyası 15 Temmuz'da ülkenin bekası için çok büyük işler yaptı. Muhalif Kemalist gazeteleri de unutmayalım, onlar da FETÖ tehlikesine karşı önceden uyardılar.
Ama yiğidi öldür hakkını yeme; Sabah, a Haber, atv, FETÖ'cü teröristlere karşı sadece o gece değil, son birkaç yıldır büyük bir mücadele veriyor.
Ve 15 Temmuz'da Turkuvaz Medya Grubu'nun ülkenin yararına ne kadar önemli haberler yaptığı ortaya çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA