Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hâlâ şikeden bahseden var mı?

Fenerbahçe Kulübü, 15 Temmuz akşamı FETÖ'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrasında, Başkan Aziz Yıldırım'ın TV'deki bir konuşmasını yayınladı. Tarih:
26 Ağustos 2015... Habertürk TV'de, 3 Temmuz şike operasyonu hakkında açıklama yapan Yıldırım, FETÖ'nün sivil darbe planı yaptığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:
"Türkiye'de ihtilal yapılıyordu, daha farkında değil bunlar. Sivil ihtilal yapılıyordu...
Daha hiçbiriniz uyanmadınız, anlamıyorsunuz galiba.
50 bin kişiyle Türkiye'de sivil ihtilal yapılıyordu...
Askeri darbede ne olacaksa, sivil darbede de o olacaktı.
Türkiye'yi ele geçirmek için organize olan bir grubun yaptığı bir operasyondur bu. Artık herkes bunu görsün. Evraklar, savcılarda ve emniyette duruyor, herkes açsın okusun.
Bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, bunu her gün söylüyor. Boşuna mı söylüyor? Ve ben inanıyorum ki, ondan başka hiç kimse mücadele etmiyor. Türkiye'de herkes menfaatleri doğrultusunda kenara çekilmiş. Bir tek Sayın Cumhurbaşkanı bu konuda kavgasını yapıyor. Bu da böyle biline..." Yıldırım'ın 2012'de direndiği terör örgütü FETÖ'nün, ne kadar organize ve büyük bir terör örgütü olduğu şimdi ortaya çıktı. Yıldırım ve Fenerbahçe camiası, en güçlü olduğu dönemde FETÖ'ye karşı direndi ve büyük yaralar almasına rağmen Türkiye'nin tek yıkılmayan kalesi olarak bu savaştan galip çıktı.
15 Temmuz'dan sonra hâlâ 'Fenerbahçe şike yaptı' diyen var mı, çok merak ediyorum. 3 Temmuz'da Yıldırım'ı ve Fenerbahçe'yi şike yapmakla suçlayanlar, şimdi özür dileyecek mi? Yıldırım'a ve Fenerbahçe taraftarına gülenler şimdi ne düşünüyor acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA