Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aydınlar sözünü tutar mı?

Fenerbahçe'nin, şike yapmadığı mahkeme kararlarıyla kanıtlanmıştı. Ergenekon ile Balyoz davalarında sahte delillerle suçsuz insanları hapse tıkan FETÖ'nün aynı taktiği 3 Temmuz şike soruşturmasında da uyguladığı, asıl amacın Fenerbahçe Kulübü'nü ele geçirmek olduğu geç de olsa ortaya çıkmıştı.
15 Temmuz darbe girişimi ise Fenerbahçe'ye şike çamurunu atan FETÖ'nün ne kadar tehlikeli bir örgüt olduğunu bir kez daha gösterdi.
Fenerbahçe 3 Temmuz soruşturmasında maddi ve manevi büyük zararlar gördü.
Manevi zararların giderilmesi artık zor ama eğer hukuki açıdan bütün kapılar kapanmadıysa Fenerbahçe maddi zararlar için hakkını aramalı.
Fenerbahçe'ye haksız yere cezalar yağdıran dönemin UEFA Başkanı Michel Platini'nin yaptığı yolsuzlukların ortaya çıktığını da unutmayalım.
Öte yandan 3 Temmuz sürecini iyi yönetemeyip, Fenerbahçe'nin ceza almasında büyük rol oynayan dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Uygulamalarımla şayet Fenerbahçe'ye zarar verdiysem, zararı şahsen tazmin etmeye hazırım; bedeli ne olursa olsun" demişti. Aydınlar sözünü tutar mı, Fenerbahçe'nin zararını şahsen karşılar mı? Sahi, Mehmet Ali Aydınlar nerede?
Ortalıkta gözükmüyor, hiç sesi çıkmıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA