Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Darbeciler PKK ile savaşıyor muydu?

'Tarafsız Bölge' programına konuk olan Eski Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok'un "Fethullahçılar PKK ile mücadele etmezdi, onlar TSK'nın kaymak tabakasında yer aldılar" açıklaması önemliydi. Geçtiğimiz yıl FETÖ'cü komutanların isimlerini açıklamak üzere bir TV programına katılan Üçok'a program öncesi yönetmen gelip, "Genelkurmay Başkanlığı'ndan üst düzey bir görevli aradı. Güneydoğu'da savaş yapıyoruz.
Askerin morali bozuluyor. Lütfen isimleri açıklamayın' demiş.
Üçok, "Güneydoğu'da savaş yapıyoruz, askerin morali bozuluyor' sözü tam olarak Fethullahçılar'ın TSK'da operasyonları önlemek için bulduğu bir kılıftır.
Zannedersin ki Güneydoğu'da FETÖ'cü askerler savaşıyor. Halbuki bunların hepsi istihbarat, akademi gibi TSK'nın kaymak tabakası tabir edilen bölümlerde görev yaparlar.Güneydoğu'da diğer çocuklar savaşır" diyor.
FETÖ üyesi komutanlar Güneydoğu'da savaşmıyorlardı.
Peki, 15 Temmuz'da Diyarbakır'dan kalkıp Ankara'yı vuran uçakların darbeci pilotları ne olacak? Meclis'i bombalayan, masum insanların üstüne kurşun yağdıran hain pilotlar, PKK ile gerçekten savaşıyorlar mıydı?
Darbeye kalkışarak ülkesine en büyük kötülüğü yapan pilotlar, PKK ile savaşır mı? Yoksa savaşır gibi yapıp ordunun zor durumda kalmasını mı ister?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA