Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

FETÖ, FB’nin şampiyon olmasını engelledi mi?

"Ben Galatasaray'dan 20 yaşındayken ve gol atarken gönderildim, sadece ben değil herkes 'Seni yediler' diyor!"
"SABAH'la yaptığım ilk röportajdan sonra büyük baskı oldu... Zaman Gazetesi'ne çağırıp 'Hakan Şükür'e hakkımı helal etmiyorum sözlerini yalanla' diye baskı yaptılar!"
"Hamza Hamzaoğlu'nu önce Eyüp'e, ardından da Akhisar'a gönderdiler. Onun ayrıldığı yerlere de hep Cihat Arslan getiriliyor. Uğur Tütüneker de bu çarkın içindeydi!"
"Hakan Şükür özellikle futbolu bırakıp milletvekili olduktan sonra takımlara antrenör gönderme yetkisine sahipti!"
Bu açıklamalar Mustafa Kocabey'e ait, Sabah Spor'da yayınlandı. Bahadır Çetinkaya'yı kutlarım, önemli bir habere imza attı.

MHK ELE GEÇİRİLDİ
Kocabey'in Galatasaray'da tutunamaması sadece Şükür'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama Şükür'ün, kendisini Milli Takım'da oynatmayan Ersun Yanal'ı medyadaki dostları sayesinde başlatılan karalama kampanyasıyla görevinden uzaklaştırdığı da hep söylenir. Delil olmadan kimseyi suçlu ilan edemeyiz ama Uğur Tütüneker'in sürekli kendine yeni takım bulması da enteresan değil mi? Hakan Şükür'ün olduğu yerde FETÖ yapılanmasından şüphelenmemek mümkün mü? FETÖ'nün spordaki yapılanması da mercek altına alınmalı. FETÖ'nün Futbol Federasyonu'na da sızdığı gerçekleşen istifalardan belli! Dokuz üyesinin beşinde örgüt bağlantısı tespit edilen Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyelerinin istifaları kabul edildi. FETÖ'cü hakemler kimler acaba?
FETÖ, sarı lacivertli kulübün Süper Lig'de başarısız olması için çalışmış olabilir mi? Son maçlarda kaçan şampiyonluklarda FETÖ'nün parmağı var mı? Bu sorulara kim gözü kapalı 'hayır' diyebilir? Fenerbahçe'yi ele geçirmek için şike kumpası kuran FETÖ'den her şey beklenir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA