Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Barcelona’nın kombinesi daha ucuz

KPMG Futbol ekibinin kombine bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığı araştırmada ilginç rakamlar ortaya çıkmış. Dünyanın en pahalı oyuncularının top koşturduğu La Liga'daki kombine fiyatları, Süper Lig'ten daha ucuzmuş. Örneğin Real Madrid'in en ucuz kombine bileti 223 Euro. Messi, Suarez ve Neymar gibi yıldızları barındıran Barcelona ise en ucuz kombineyi 132 Euro'dan satıyor.
Öte yandan Beşiktaş'ın en ucuz sezonluk kombinesi 1000 TL (303 euro). Fenerbahçe ise en ucuz kombine biletini 335 Euro'dan satıyor. Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da da en ucuz kombine biletin fiyatı 256 Euro.
Oynanan futbolun kalitesine, sahadaki yıldızlara, kişi başına düşen milli gelire bakınca Süper Lig'te üç büyüklerin kombine fiyatlarının çok daha ucuz olması gerekiyor ama tam tersi bir durum söz konusu. Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin bir kombinesinin fiyatına, Barcelona'nın rahatlıkla iki kombinesi alınabiliyor. Kombine fiyatlarının yüksek olması maç biletlerini de pahalı yapıyor. Beşiktaş hariç üç büyüklerin stadyumlarının niye dolmadığı ortada.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin boş tribünlere oynama pahasına bilet ve kombine fiyatlarını düşürmemesinin mantıklı bir açıklaması var mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA