Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Belçika, bu fotoğrafa iyi bak!

Hüseyin Utku Gülbahar, PKK'nın 15 Ağustos'ta Diyarbakır'da patlattığı bomba sonucu babasıyla birlikte hayatını kaybettiğinde daha 5 yaşındaydı, ana kuzusuydu.
Babasının tayini çıkmıştı, arkadaşlarıyla vedalaşıyordu.
Önceki gün Brüksel'de, bu çocuğun katilleri için gösteri yapma izni verildi. PKK'ya kapılarını açan, onları besleyen Brüksel'deki siyasetçiler Hüseyin'in adını bile anmayacaklar, Hüseyin'den haberleri bile olmayacak. Bu nasıl bir dünya, biz mi anlatamıyoruz; onbinlerce masumu katleden PKK'nın çocuk katili bir örgüt olduğunu.
Yoksa Avrupa mı üç maymunu oynuyor?
Akıl var, mantık var, vicdan var. Bu fotoğrafa bakınca ister Uganda'da, ister Belçika'da yaşasın; hangi insan PKK'yı destekler?
PKK destekçileri, sempatizanları, üç maymunu oynayan Belçikalı siyasetçiler ve HDP'li vekiller; iyi bakın bu fotoğrafa. PKK terörüne karşı sesini çıkarmayan Kürt vatandaşlarımız, siz de iyi bakın.
Hüseyin daha 5 yaşındaydı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA