Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Saldırganlara ateş açan yorumcu

Son dönemde TV'deki tartışma programlarının en popüler yorumcularından biri olan, güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Kadıköy'de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yarar, saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Olayı Twitter adresinden duyuran Yarar, "İki kişiydiler, ateş açtılar. Ben de zaten silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı" dedi. Yarar; saldırının neden gerçekleştirilmiş olabileceğine ilişkin ise, "Farklı bir sebep var ancak şimdilik durum net değil" dedi.
Enteresan bir gelişme... Yarar yaptığı yorumlar yüzünden mi yoksa kendisinin de açıkladığı gibi farklı bir sebepten dolayı mı saldırıya uğradı acaba? Asıl enteresan olan ise Yarar'ın saldırganlara silahıyla karşılık vermesi. İşte bu pek alışkın olduğumuz bir durum değil.
Genelde Türkiye'de fikir insanlarının dayak yerken de, hayatlarını kaybederlerken de saldırganlara, teröristlere karşılık verdiği pek görülmemiştir.
Yarar'ın silahıyla saldırganlara ateş açması, TV'de yaptığı ya da yapacağı en ezber bozan yorumdan bile daha sıra dışı bir olay.
Bakalım bu saldırının ardından ne çıkacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA