Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Taraftar müşteridir

Fenerbahçe, Avrupa'nın en pahalı kombinesini satan kulüpler arasındaydı. Kombine fiyatları yüksek olduğu için maç günü satılan biletlerde de indirim yapılmıyordu. Yıllardır Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönülüyordu, bazı taraftar grupları stadyuma alınmıyordu, oynanan futbol kötüydü, tribün kapatma cezaları artmıştı...
Tüm bu dezavantajlara rağmen fedakar Fenerbahçe taraftarı, takımını hiç yalnız bırakmadı, hep en fazla kombine alan oldu. '1 Milyon Üye' gibi kampanyalara destek verdi ama tüm bu özverisine rağmen son dönemde büyük hüsranlar yaşadı.
Kombine ve bilet fiyatlarının aşırı yüksek olduğunu ben dahil bazı yazarlar, yorumcular defalarca dile getirdi ama yönetim hiç geri adım atmadı. Ve sonunda taraftar yavaş yavaş ayağını tribünden kesti. Kayseri maçında tribünlerin büyük oranda boş olması, taraftarın yönetime en büyük ikazıydı.
Sonunda kulüp, Migros ve Okul Açık tribün fiyatlarını 75 liradan 50 liraya indirdiğini açıkladı. Fenerbahçe yönetimi, taraftarın aynı zamanda müşteri olduğunu unutmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA