Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hayatlar... Hayaler...

Sinemaya da uyarlanan 'Kocan Kadar Konuş' ve 'Kocan Kadar Konuş Diriliş' romanlarının yazarı Şebnem Burcuoğlu'nun evliliği beş ayda bitti. 29 Nisan'da Monako'da Autorola Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Saygı ile nikah masasına oturan Burcuoğlu, uyumsuzluk sorunu yaşadıklarını iddia ederek boşanma davası açtı.
Şebnem Hanım'ın insanlara evlilik ve koca bulma sanatı gibi konularda eğlenceli tüyolar verirken kendi evliliğini beş ayda noktalamasına 'Hayatlar... Hayaller...' diyorum.
Evlilik, kitap yazmaya benzemez.
Evlilikte, acısıyla tatlısıyla her şeyi yaşadıkça öğrenir insan.
Heinrich Heine'ın dediği gibi 'Evlilik, hiçbir pusulanın işlemediği derin bir okyanustur.' Evliliklerin ilk yılları fırtınalı geçer, çiftler birlikte yaşamayı, paylaşmayı rayına oturtana kadar bir sürü badire atlatır. Elbette sorunu bilmeden yorum yapmak yanlış olur ama keşke Şebnem Hanım ve eşi bu kadar aceleci davranmasalardı.
Her neyse, yeni bir ilişki uzmanımız oldu artık. Evlenmeden evlilik üzerine bu kadar çok şey yazan bir yazar, beş aylık evliliğinden sonra 'Boşanmaktan Korkmayın' diye ansiklopedi yazar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA