Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşte Avrupa medeniyeti

Flaş flaş... İsviçre hükümeti, ilk defa Suriyeli sığınmacıları kabul etti! İsviçre, AB 'nin yeniden yerleştirme programı kapsamında ilk defa Yunanistan'da bulunan Suriyeli sığınmacılara kapısını açtı.
Kaç sığınmacı kabul ettiler dersiniz? 100 bin?
50 bin? 10 bin? Nerede o günler... Sadece ve sadece 30 Suriyeli kabul ettiler. Yazıyla da yazalım otuz! Biz 2.5 milyonu aşkın Suriyeli'ye bakarız ama İsviçre kadar insan haklarına saygılı, demokrat bir ülke olamayız!
Bir de AB raporlarında habire Türkiye'yi aşağılarlar. Yahu bizim yandaki apartmanda daha çok Suriyeli var! Bir de İsviçre tarafsız ülke olacak, utanın kendinizden!
Zavallı Suriyeliler...
PKK 'lılar gibi terörist olsalardı, binlercesi alınırdı ama!
Lütfen dünyada en çok mülteci bulunan haritaya iyi bakın: İlk sırada 2.7 milyon mülteci ile Ürdün yer alıyor, ikinci sırada ise 2.5 milyon mülteci ile Türkiye var. Küçücük Lübnan'da bile 1.5 milyon mülteci var. Tablo ortada... Güya demokrasi ve insan haklarının beşiği olan Batı ülkeleri, mülteci sorununu komşu ülkelere ihale etmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA