Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu halk, Dünya Kupası’nı hak ediyor

Fatih Terim, EURO 2016 sonrasında kadroya çağırmadığı Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ü yeniden A Milli Takım'a davet etti.
Bu futbolcuların neden çağrılmadığı konusunda Terim'den net bir yanıt alabildik mi? Hayır.
Peki, ne değişti de bu futbolcular Milli Takım'a döndüler, o da belli değil. Örneğin Arda Turan, Terim'den özür diledi mi? Ya da özür dilemesi gerekiyor muydu?
Kamuoyunda ve medyada bu polemikle ilgili birçok şey söylendi, yazıldı çizildi ama hepsi söylenti, birer iddia olarak kayıtlara geçti. Bu polemikten hem futbolcular, hem Terim, hem de Milli Takım zarar gördü. Değer miydi polemiği bu kadar uzatmaya?
Zararın neresinden dönülürse kardır. Top şimdi Terim ve öğrencilerinde; kendilerini affettirmek ve bu halkı mutlu etmek istiyorlarsa, ne yapıp edip 2018 Dünya Kupası'na katılmalılar.
Dünya Kupası'na en son 2002'de katıldık. 2018'i de kaçırırsak, bu üst üste katılmadığımız dördüncü şampiyona olacak ve 2022'yi beklemek zorunda kalacağız.
Bu genç nüfusa ve futbola bu kadar yatırıma rağmen Türkiye'nin Dünya Kupası'na gidememesi büyük utanç kaynağı olur. Darbe girişimine, canlı bombalara, krizlere, teröre vs. her şeye göğüs geren, birçok sınavdan başarıyla çıkan bu halkın mutlu edilmesi gerekiyor. Dünya Kupası'na katılmak Türk halkının hakkı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA