Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tuba’nın talimatı

'Onur Saylak'tan boşanacağı iddiası hakkında konuşmak istemeyen Tuba Büyüküstün, gazetecileri atlatmak için şoförüne kırmızı ışıkta durmama talimatı verdi. Oyuncunun şoförü kuralları hiçe sayarak tam dört kez kırmızı ışıkta geçti.'
Güzel fotoğraf enteresan haber! Umarım muhabir arkadaşlar sırf bu fotoğrafın hatırına ya da Büyüküstün kendilerini atlattı diye gerçek öyküyü habere uyarlarken kurgusal oyunlara başvurmadılar! Dört kez kırmızı ışıkta geçtiğini saptamak için Büyüküstün'ü takip etmeleri, hatta onların da kırmızı ışıkta geçmeleri gerekiyor! Benim anlamadığım magazin dünyasında dört kez kırmızı ışıkta geçecek, insanların hayatını tehlikeye atacak kadar önemli şey ne olabilir ki? Gazetecilerden kaçmak için başka insanların hayatını tehlikeye atmanın alemi ne? Madem gazetecilere görünmek istemiyorsun, o zaman otur evinde!
Umarım bu haber doğru değildir, Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi seçilmiş bir sanatçıya, hiç yakışmaz böyle bir hareket!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA