Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Diriliş’e yapılan saygısızlık

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Diriliş: Ertuğrul' dizisi ekibinin ödül aldıktan sonra konuşturulmaması resmen skandaldı. O hostes kız niye böyle bir şey yaptı anlamak mümkün değil. Hem törenin en büyük ödülünden biri olan Yılın Dizisi ödülünü veriyorsun, hem de dizinin yapımcısını konuşturmuyorsun, sanki çekiştirircesine sahneden indirtiyorsun!
Olacak şey değil!
Bu tür anlarda ortamı sakinleştiren, kriz yönetimini iyi bilen Okan Bayülgen ise durumu düzeltmek yerine resmen 'Diriliş' dizisiyle dalga geçti.
Bayülgen espri yapıp hatayı düzeltmek istedi ama "Diriliş dizisini hiç izlemiyorum, bundan sonra izleyeceğim" demesi daha büyük saygısızlık oldu.
'Diriliş' ekibi tepki göstermekte sonuna kadar haklı ancak dizide 'Doğan Bey'i canlandıran oyuncu Cavit Çetin Güner'in aldıkları ödülü yere, ayağının dibine koyup 'Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli şu an' diye Instagram'dan açıklama yapması da büyük hata.
Tamam, kızabilirsin, haklısın ama hiçbir ödül yere konulmayı hak etmiyor, hele bu ödül halk oyuyla veriliyorsa!
Peki ya sahneye fırlayan davetsiz misafirin güya Türkiye'nin en güzel kadını Banu Alkan için geldiğini, ancak onu göremediğini belirtmesi. Ardından salonda hiç güzel kadın bulunmadığını söylemesi neydi öyle?
Adam resmen töreni sabote etti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA