Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ver Mehteri...

Yıllardır birçok TV kanalında sabah haberleri sunan Erkan Tan, farklı kişiliği ve sıra dışı sunum tarzıyla hep dikkat çekmiştir. Kimi Tan'ın tarzını abartılı buluyor, kimisi ise onun bu deli dolu halini seviyor ama şu bir gerçek ki, zap yaparken Erkan Tan'a rastladığınızda mutlaka o kanalda bir duruyorsunuz.

SLOGAN OLUR
Tan, en son A Haber'de sunduğu 'Sabah Ajansı' programında sabah sabah yüksek volümde Mehter Marşı çaldırmasıyla dikkat çekti. 'Ver mehteri ver' diye bağırıyordu Tan, bir yumruğunu havaya kaldırmış yerinde zıplıyordu, sanki maç izlerken takımı gol atmışçasına çocuklar gibi şendi ve şöyle diyordu:
"Sevgili seyirciler hep söylüyorum, bu mehter kalpleri iki türlü titretir; bir korkudan titretir, ver mehteriiii, biri coşkudan.
Dostlarınki coşkudan, mutluluktan titrer. Mehteri kime veriyoruz? Düşmanları koynuna alan Almanya'ya, Avrupa'nın bütün ülkelerine...
PKK'yı, onun siyasi uzantılarını ve her türlü melaneti koynunda besleyen Avrupa'ya, sonra da dönüp Recep Tayyip Erdoğan'a yalanlar, ihtiralar fışkırtan Avrupa'ya ver mehteri ver... Düşmanların alayına gider mehter..." Vallahi Erkan Tan o kadar coşkuyla söylüyordu ki; bu 'Ver mehteri' sözü slogan olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA