Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çelik’in seks işçisi aşkı

Şarkıcı Çelik, Posta'dan Canan Danyıldız'a şaşırtan bir itirafta bulundu: "Üniversite okuyan, para karşılığı işadamlarıyla olan bir kızı sevdim. Ama anlamadım kızın o işi yaptığını." "Ne bileyim ben, üzerinde yazmıyordu ki!" diyen Çelik, "Sözüne güvendim. Ama bir gün açık yüreklilikle anlattı. Artık acıdı mı ne oldu bilemiyorum. Ve bitti" dedi.
Çelik, bütün toplumun bu işi yaptığını bildiği bir kadınla evlenmenin, ilişki yürütmenin zor olduğunu belirterek aşkını bitirdiğini de belirtti.
Çelik daha önce de soyundu, kadın kılığına girdi, DAEŞ militanlarına benzetilen uzun sakal bıraktı, kalpak taktı.
Tüm bunları gündeme gelmek için yapıyor herhalde ve bunları yaptığı için de bu son açıklaması da hiç samimi durmuyor.
Kızın üniversite okuyup bu işi yapmak zorunda kalması yeterince trajik bir durumken, ismini açıklamasa bile Çelik'in röportajında hiç alakası yokken o kızdan bahsetmesi de kötü bir durum.
Çelik kabul et; artık 90'lı yıllar geride kaldı, eskisi gibi gündeme gelmek için soyunmak, 'Yaşı küçük bir seks işçisine aşık oldum' demek vs. sana yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA