Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ebru Şallı mutlu mu?

Ebru Şallı'nın sosyal medya hesaplarının hacklenmesi ve Arda Turan ile olan yazışmalarının internete düşmesi üzücü bir olay. Peki, Şallı hacklendiği için mutlu olabilir mi? Hacklendikten sonra Türkiye'nin en gözde erkeklerinden biri olan Arda Turan ile ilişki yaşadığına dair iddiaların ortaya atılması ve bir anda magazin basının en çok konuşulan ismi olması Şallı'yı mutlu etmiş olabilir mi?
Hacklenme mağduru olduğunu belirten aynı Şallı, Arda Turan ve Cem Yılmaz'la aşk yaşadığına dair çıkan haberlerle ilgili hep üstü kapalı açıklamalarda bulunuyor:
"Hayatımda biri olup olmadığı konusuyla ilgili konuşmayacağım.
İlla ki bir şeyler vardır ama konuşmasam daha iyi olacak." Şallı'nın Türkiye'nin en ünlü komedyeni ve en iyi futbolcusuyla adının anılmasından mutlu olma ihtimali yok mu? Hele bu kadın yıllardır magazin dünyasının tam ortasında yaşıyorsa.
Şallı'nın ne dizisi, ne filmi; ne de TV programı var, sadece pilates toplarıyla vakit geçiriyor ama şu anda magazin basının en gözde kadın ünlüsü. Pilates sen neler kadirmişsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA