Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

atv’nin Tüm Gün liderliği

Atv Kasım ayında da Tüm Gün- Tüm Kişiler, Tüm Gün-AB ve Tüm Gün-20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu. Tüm Gün kategorisi ikinci planda kalıyor gibi görünüyor ama asıl televizyonculuk başarısı Tüm Gün'de elde edilen başarıyla ölçülür. Prime-Time'da bir film, bir maç ya da bir diziyle günlük başarılar elde edebilirsiniz ama asıl büyük başarı, Tüm Gün'de sürekli bir izlenirliğe sahip olmak ve bu alanda birinci olmaktır.
Bu alanda da atv'nin uzun süredir liderliği söz konusu. Bu başarıda 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ve 'Esra Erol'da' programlarının reytinglerinin çok yüksek çıkması başrol oynuyor.

DİZİ ENFLASYONU VAR
Bu arada atv'nin yakında ekrana gelecek yeni yapımlar, ve Türkiye Kupası'nda heyecanın artmasıyla primetime'da da tablo değişebilir.
Atv aslında prime-time'da liderliğini sürdürebilirdi ama geçtiğimiz sezon kötü sonuçlar alan diğer kanallar bu yıl bütçelerini aşan yeni dizilerle yeni sezona girdiler.
TV kanalları, prime-time'da lider olabilmek için maliyetini karşılamayan büyük bütçeli diziler ekrana getiriyorlar.
Birçok dev bütçeli dizi hem zarar ediyor, hem de kısa sürede ekrana veda ediyor.
Aslında TV sektöründe bir dizi enflasyonu sorunu var ve bu sorun işini iyi yapmak isteyen, ekonomik açıdan sürdürülebilir liderlik peşinde olan TV kanallarına da zarar veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA