Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu mudur demokrasi?

Genelde Avrupa ülkeleri 16 Nisan Referandumu için 'Evet' kampanyalarının düzenlenmesine izin vermediler ama 'Hayır' kampanyalarına ses çıkarmadılar.
PKK'nın her gösterisine izin verdiler.
Daha kötü ne olabilir diye merak ederken İsviçre'nin başkenti Bern'de terör örgütleri PKK, DHKP-C ve YPG'nin de aralarında bulunduğu gruplar tarafından Parlamento Meydanı'nda düzenlenen 'Hayır' mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren pankart açıldı. Pankartta açıkça 'Kill Erdoğan' (Erdoğan'ı öldür) yazıyor.
İşte Avrupa'nın özgürlük anlayışının çarpıcı bir örneği daha. Bu arada 'Kill Erdoğan' yazısının altında 'With his own weapons' yani 'Kendi silahlarıyla' yazıyor. Burada verilmek istenen mesaj ne, o da ayrı bir tartışma konusu.
Yıllardır çocuk, yaşlı demeden on binlerce insanın ölümüne neden olan PKK'lılar başta olmak üzere terör örgütlerinin 'Hayır'ı destekleyen gösteri düzenlenmesine izin veriliyor.
Hem de bu gösteride Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanını ölümle tehdit eden pankartı açılmasına İsviçre polisi seyirci kalıyor. Vallahi bundan güzel 'Evet' propagandası olamazdı. Bu pankart birçok 'Hayırcı'yı, muhalifleri bile kızdırır.
Çünkü bu pankartta sadece Erdoğan değil, onun cumhurbaşkanı olarak temsil ettiği Türk halkı da tehdit ediliyor. Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatanını seven herkes bu pankartı lanetler. Bir de İsviçre'ye demokrasinin beşiği deniyor. Bu mudur demokrasi anlayışı? Yazıklar olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA