Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

YouTube rezalete el koydu!

Bu yılın en popüler şarkıları arasında yer alan Çağatay Akman'ın 'Gece Gölgenin Rahatına Bak', telif hakkı nedeniyle YouTube'dan kaldırıldı.
240 milyonun üzerinde izlenen videonun kaldırılması üzerine genç şarkıcı, Instagram hesabı üzerinden 'Anna RF adı kullanılarak sahte bir telif ihtarı yapılmış' diyerek şarkısının bir gün sonra yeniden YouTube'da olacağını iddia etti.
Akman'ın 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısının, Anna RF adlı grubun 'Jump' adlı şarkısından birebir kopya çektiğini, şarkısının tıklanma oranlarının şaibeli olduğunu Ocak ayında yazmıştım. Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor!
Anna RF şikayetçi olunca, YouTube şarkıyı anında siteden kaldırdı.
Melodiyi birebir kopyalamasına, bu konuda ciddi suçlamalar yapılmasına, şarkısı çalınan grubun şikayette bulunmasına ve YouTube'un bu rezalete son vermek için şarkıyı kaldırmasına rağmen Akman'ın bu konuda açıklama yapmaması büyük ayıp!
İnsan biraz utanır sıkılır yahu!
Asıl üzücü olan ise Akman gibi, daha 18'inde insanları kandırabileceğini düşünen bir genci bazı magazin yazarların desteklemesi.
Ee böyle zihniyette bir çocuğa destek olursan, o da yaptığı işten hiç utanmaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA