Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dikkatinizi çekerim: Tarkan 44 yaşında!

Demet Akalın, yeni albüm çıkaracak olan Tarkan için "İki gün sonra devrimiz bitiyor, Tarkan geliyor" dedi. Demet Akalın hep eleştirilecek bir şeyler söylese de dobra bir kadın. Bazen gerçekleri dan dan söylüyor.
Tarkan tembel bir şarkıcı; albümlerin arasını uzun tutuyor, son albümleri eskisi gibi kaliteli değil ama kim ne derse desin pop müzikte 'Tarkan ve diğerleri' diye bir kategori var.
Şu sıralar sosyal medyanın ve magazinin gündemi Tarkan'ın '10' adlı yeni albümü. '10', müzik piyasasına hareketlilik getirecek, Tarkan'ın konserleri dolup taşacak.
Tarkan 44 yaşında, dünya pop müzik piyasası için fazla bir yaş. Müziğin gerçek alıcıları 12-18 yaş arası gençler için dünya müzik sektöründe hep genç isimler piyasaya sürülüyor.
Bizde ise büyük bir kısır döngü ve üretimsizlik hakim; hâlâ Tarkan'a rakip olacak bir genç çıkamadı. Tarkan, tartışmasız pop müziğin kralı ama asıl tartışılması gereken; 80 milyonluk Türkiye'de 44 yaşındaki Tarkan'ı geçecek bir gencin çıkamaması.
Yapımcılar risk almadığı, Aysel Gürel gibi dahi söz yazarları çıkmadığı sürece, Tarkan 50 yaşında da 15-16 yaşındaki gençlerin ilahı olmaya devam eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA