Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Deniz Gezmiş Fenerbahçe’yi görseydi...

Twitter'da 'Deniz Gezmiş, Fenerbahçe'nin Hasan Ali-İsmail Köybaşı sol kanadını görse sağcı olurdu' diye bir yorum vardı. Hem komik, hem de doğru tespit. Aziz Yıldırım, bu hafta dört yeni transferi açıklayacağını söyledi, merakla bekliyoruz. Bir sol kanat, iki forvet, bir orta saha alınacağı konuşuluyor. Kjaer'in yeri nasıl doldurulacak? Eğer hedef Avrupa'da final ve lig şampiyonluğuysa, Fenerbahçe'ye beş futbolcu alsan da yetmez.
Fenerbahçe'nin yetersiz kadrosunda yanlış yapılanma sorunu da var. Sağ kanat ve defansif orta saha oyuncu sayısı fazla. Daha da kötüsü Fenerbahçe transferdeki psikolojik üstünlüğünü de kaybetti. Artık hem yabancı, hem de yerli oyuncuların ilk tercih ettiği takım Beşiktaş.
Fenerbahçe'nin bu yılki en büyük transferi Aykut Kocaman. Birçok Fenerbahçeli gibi ben de Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğüne güveniyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA