Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kimin parasıyla hava atıyorsun?

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen Erguvan Festivali'nde sahneye çıkan Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle, kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti. Ama belediye yetkilileri, güvenlik gerekçesiyle seyircilere izin vermedi.
Bunun üzerine Erener sahneyi terk etti, seyirci belediye yetkililerini yuhaladı.
Çatalca Belediye Başkanı CHP'li Cem Kara sahneye çıkıp "Sabaha kadar da Sertab diye bağırsanız, bu ilçenin şehr-i emiri benim, bu organizasyonu size sağlayan benim.
Yuhlamayla bu sorunları çözemezsiniz" dedi.
Sertab tekrar sahneye çıktı, Kara'ya "25 yıldır bu işi yapıyorum, lütfen çekilir misiniz sahnemden" dedi ve hayranlarını sahneye davet ederek şarkılarını seslendirmeye devam etti.
Öncelikle Sertab'ı aldığı tavırdan dolayı kutlarım. Şu protokol mevzusuna oldum olası gıcığım. Birilerine devlet, belediye yetkilisi ya da ünlü oldukları için ayrıcalık sağlanması hiç hoş değil. Hadi resmi törenlerde güvenlik gerekçesiyle protokol bölümün olsun ama halk konserinde protokole ne gerek var?
Kara'ya da bir sorum olacak;
"Bu organizasyonu size sağlayan benim" diyorsunuz. Sertab'ı kendi cebinizden para ödeyerek mi sahneye çıkardınız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA